Resultaten van:

0616421079

0616421079
  • (0)616421079
  • (061)6421079
  • 061/6421079
  • 061-6421079
We hebben geen adres informatie gevonden! Is dit nummer van jou of is dit nummer van een bedrijf dat je kent?
toevoegen

Nieuw bedrijf toevoegen

Nummertype: Telefoon
Opvragingen: 0
Spam reports: 0

86 COMMENTS

E. de Groot
Ben deze week 3 x gebeld en weet niet wie het is. Zegt rare dingen tegen mij. Ik heb een vermoeden, maar weet niet zeker. Is misschien het mobiel van degene die schade heeft veroorzaakt aan de fiets van mijn zoon, en die nu een afbetalingsregeling met mij heeft. Is een apart geval.
Reageer op de comment van E. de Groot
lillian
ik denk niet dat het iemand van uw zoon is want ik word door het zelfde nummer lastig gevallen ik zou zelf ook niet weten wie het is
marieke
ik ben ook zojuist gebeld door deze gek, ik ga aangifte doen, hopelijk jullie ook
Sascha
En toen werd ik vandaag opeens ook door dit "vreemde nummer gebeld". Irritant!
Sylvia Korrel
Ben zojuist gebeld en heb smsjes ontvangen van dit nr, weet niet wie het is maar krijg de kriebels zoals hij tegen me praat
Reageer op de comment van Sylvia Korrel
lillian
ik heb het zelfde geen idee wie het is !
lillian
ik ben ook gebeld , en er verder vreemde dingen over mij gezegt door dit nummer , dezen persoon zou ook naar mijn huis komen om even aan te bellen , mensen die ook door dezen persoon lastig gevallen worden zouden die contakt met mij kunne opnemen ? flower1995@msn.com
Reageer op de comment van lillian
Marianne
Heel vreemd dit, ben gebeld in reactie op een marktplaatsadvertentie. Volgens anderen die ervaring hebben met dit nummer is dit inderdaad de manier waarop hij contact met je opneemt. Door een site waarop je achter iemands provider kunt komen door hun telefoonnummer in te toetsen, ben ik erachter gekomen dat hij klant is bij KPN. Meer kan ik er niet van zeggen, gewoon ongelofelijk irritant dit.
Reageer op de comment van Marianne
Marjolein
ik ben ook al meerdere keren door dit nummer lastig gevallen. ik maak hier werk van en ga naar de politie. ik zou jullie allemaal willen vragen contact met mij op te nemen, er zijn veel vrouwen en meiden die door deze man worden lastig gevallen en ik vind dat hier een einde aan moet komen. wanneer hij belt krijg ik bijvoorbeeld de vraag of hij zijn sperma over me heen mag spuiten. ik krijg de kriebels van deze vent en wil dat het stopt. mijn vriend is ook al contact aan het opnemen met de provider (KPN), zij hebben de gegevens van deze man en hij vraagd ze die aan de politie te verstrekken. wanneer wij allemaal tegelijk naar de politie gaan kunnen zij niet anders dan achter deze man aan gaan. het is tijd dat dit stopt! ik hoop van jullie allen te horen zodat we deze man een halt toe kunnen roepen. groetjes marjolein.
Reageer op de comment van Marjolein
Marjolein
mijn mail is kippietoktok11@hotmail.com
Vera
Hoi Marjolein en rest. Ik weet niet hoe recent deze berichten zijn maar ook ik wordt sinds ik een advertentie op marktplaats heb gezet regelmatig gebeld door een onbekend nummer en nu ook door 0616421079. Ik neem nooit op en heb mijn voicemail uit gezet dus ik heb nog nooit contact gehad met deze persoon maar ik vind het wel erg vervelend. Het heeft ervoor gezorgd dat ik onbekende nummers eigenlijk nooit meer op neem.
muriel pelle
Deze mijnheer (volgens mij noemde hij zichzelf Eric) belde me laatst 's avonds laat met opmerkingen als : wat ben jij een ongelofelijk ...ding...steun ,zucht ,kreun...Vandaag heeft hij 4 x achter elkaar gebeld en zegt dan niets. Mijn nummer heeft hij ook via marktplaats. Ik heb een Duits mobiel nummer en die eikel "belt "al mijn beltegoed weg, op het moment dat ik opneem kost het mij ook geld ! Dit is een erg irritant mannetje en ik hoop dat hier snel een eind aan komt ! Marjolein: ik stuur jou ook even een mailtje, aanpakken die hap, je hebt helemaal gelijk!
Reageer op de comment van muriel pelle
Valéria
This number called me also lot of times, now again, he kept asking my name...so annoying I will just block this f* number and I advise you all to do the same.
Reageer op de comment van Valéria
D. Kuiper
Ik ben vanochtend ook gebeld door dit nummer. Hij zei alleen 'Wat ben jij een verschrikkelijk lekker ding'. Belde daarna nog twee keer maar zei verder niets. Iemand al aangifte gedaan?
Reageer op de comment van D. Kuiper
K
Ik ben ook gebeld door hem en heb ook een advertentie op marktplaats. Ook tegen mij zei hij dat ik een ongelofelijk lekkerding ben. Rare kerel... Mijn vriend heeft hem meerdere keren gebeld maar dan neemt hij niet op. Hebben jullie al aangifte gedaan?
Reageer op de comment van K
Marjolein
@ D. Kuiper, Ik krijg nog steeds berichten binnen en ben aan het verzamelen, ik maak er 1 groot verslag in waar ik ieders verhalen bij zet zodat ze er niet omheen kunnen. Ik ben er ondertussen achter dat de provider van dit nummer de KPN is. Als het goed is kunnen ze daar dan gewoon de gegevens van die persoon opvragen en zal hij er niet meer onderuit kunnen komen. Ik blijf mensen aansporen om contact met mij op te nemen indien dit nummer je lastig valt. Hoe meer mensen van zich laten horen en hoe meer namen ik mee kan nemen, des te groter is de kans dat ze het serieus aan zullen pakken! Vriendelijke groeten Marjolein
Reageer op de comment van Marjolein
Claire
Hallo iedereen, vorige week ben ik ook gebeld door dit nummer, ook ik kreeg te horen dat ik een ontzettend lekker ding was. Ik was er vol van overtuigd dat dit een goede vriend van me was was die haalt altijd dat soort grapjes uit, dus ik riep lacherig dankjewel! maar bleek dus niet :s....gedver!!!! Ik ben nu net weer gebeld, ik nam op (was het vergeten) en hoorde niets. Pas toen zag ik dat het hetzelfde nummer was. Ook ik heb advertentie op marktplaats, heb nu gelijk de foto en mobiel weg gehaald. En heb deze freak gesmst dat het eigenlijk heel zielig is dat hij blijkbaar zo weinig vrienden en mensen in zijn leven heeft, dat hij de behoefte voelt onbekenden te bellen en stalken. Nog niets terug, hopelijk blijft hij weg. Is de politie al benaderd?
Reageer op de comment van Claire
Annebelle
Ook ik ben gebeld door dit nummer de afgelopen weken. Wat een irritant persoon. Heeft echt niks beters te doen!!!!!!
Reageer op de comment van Annebelle
rohain
Ik ben vandaag ook gebeld 19 - 07 -2013 , heeft iemand er wat aan gedaan
Reageer op de comment van rohain
Dussss
sms gehad met:lekker ding xx sinds ik een advertentie heb geplaatst op marktplaats krijg ik rare sms'jes
Reageer op de comment van Dussss
Mark
Goedenavond, Mijn vriendin is ook al meerdere keren gebeld door dit nummer. Ook heeft zij meerdere smsje's gehad van dit nummer. Na wat onderzoek kwamen wij ook op deze site. Ik ben zelf werkzaam bij de politie en wil jullie vragen binnenkort een aangifte/melding te doen bij de politie. De desbetreffende agent zal dan bepalen of het aangifte waardig is of dat hij/zij er alleen een melding van maakt. Meld hierbij ook dat u op het internet heeft gevonden dat meerdere mensen vreemde smsje's en belletjes krijgen. i.v.m Privacy zal ik hierbij niet mijn echte contact gegevens opgeven. Met vriendelijke groet, Mark
Reageer op de comment van Mark
bianca
hallo onze dochter van 16 jaar is ook gebeld ze had een advertentie op marktplaats oppasadres gezocht, hij belde haar met de vraag wat ze er voor vroeg, daarna vroeg hij of ze ook hem dan ging aftrekken voor 100 euro ik ben echt boos en wil graag aangifte gaan doen, maar weet niet of dit wel zin heeft, zieke figuren zijn er toch zeg bah
Reageer op de comment van bianca
m. roos
Ik ben zojuist door dit nummer gebeld hij zei: "wat heb jij een zaadvragende ogen" ...Ik heb meteen opgehangen. Aanhouden die engerd.
Reageer op de comment van m. roos
Marije
Ik heb dus precies hetzelfde! Van wanneer zijn deze berichten? Ik zie geen datum staan. Vandaag is het 15 augustus. Gewoon aangifte doen bij de politie in je woonplaats?
Reageer op de comment van Marije
Isabelle
ik ben ook regelmatig gebeld en gesms't door deze persoon. Waarin hij zegt dat ik zaadvragende ogen heb. Ik ben vanmiddag naar het politie bureau geweest en die zeiden dat ik t maar gewoon moet blokkeren en dat zij er niks mee doen. Dus ik naar mijn provider gegaan. Blijkt dat blokkeren helemaal niet meer mogelijk is. Ik moet een formulier invullen over telefonisch overlast. Als je dit invult en opstuurt starten ze een onderzoek en krijgt die man een brief thuis dat hij je met rust moet laten. Nu is het probleem. Je moet minimaal drie keer de telefoon opgenomen hebben om dat onderzoek te doen. Ik heb na 1 raar gesprek niet meer opgenomen. Ik kan dus helemaal niets!
Reageer op de comment van Isabelle
Jolien
Ik ben ook net door dit nummer gebeld, met idd opmerking dat ik zaaddragende ogen heb... jammer dat er aan dit soort super grappige telefoontjes niks gedaan kan worden!
Reageer op de comment van Jolien
jolien
zaadvragend...
R. K.
Ik weet niet of dit topic nog gaande is hier, maar mijn vriendin is ook zojuist gebeld. Ik heb hierover een e-mail gestuurd naar Marjolein wiens e-mailadres hierboven vermeld staat. De teksten van de beste man laten zich raden... Hoor het graag of er ontwikkelingen zijn anders ga ik hem stalken.
Reageer op de comment van R. K.
R.K.
De datum van bericht: 15-08-2013. Lekker handig dat dat niet te zien is
Reageer op de comment van R.K.
Amy Louise
Hello everyone, I was also called by this number today, I can't believe how long this list is, of people all called by this man. I called the 0900 police number and reported it. Today is the 15th of August 2013. Does anyone know if the police can do something to stop this? What he said to me was awful, and I would hate for a child or teenager to have to experience what he said. Alvast bedankt!
Reageer op de comment van Amy Louise
Christiana
Ik heb van de week een advertentie op marktplaats geplaats en word sindsdien ook lastig gevallen door dit nummer. Ik ben op vakantie in Amerika waardoor ik niet op eem omdat het me geld kost. En als ik jullie verhalen lees is het maar goed ook dat ik niet heb opgenomen. Ik ben iig pro-aangifte!
Reageer op de comment van Christiana
N
Ook ik ben gebeld door dit nummer, zo'n 2 uur nadat ik de advertentie geplaatst had (16-08-2013), met dezelfde opmerking die Jolien ook kreeg. Triest dat die vent kennelijk zijn dagen doorbrengt met het lastigvallen van andere mensen.
Reageer op de comment van N
Stapelbroek
W.S. Mijn vrouw is vandaag (19-08-2013) ook gebeld met een soortgelijke opmerking door deze persoon na het plaatsen van een advertentie op marktplaat.
Reageer op de comment van Stapelbroek
M
Hoi allemaal, ik ben gebeld op 20 augustus 2013 om 21:43. Ik sta ook met een advertentie op marktplaats en heb dit bij marktplaats gemeld. Zij ondernemen pas actie als er meer meldingen zijn. Ik lees hierboven dat meer mensen nav een marktplaats advertentie gebeld zijn, heeft iemand anders dit ook al gemeld bij marktplaats?
Reageer op de comment van M
Bente
Hoi allemaal, Ook ik ben vaak door dit nummer gebeld nadat ik een advertentie op marktplaats had gezet. Hij zei veel seksueel getinte dingen tegen me en heeft me ook berichtjes gestuurd. Ik heb hem zelf een aantal keer terug gebeld waarop er niet word opgenomen en uiteindelijk heb ik gesmst met de mededeling dat ik aangifte heb gedaan(heb ik nog niet) vervolgens niks meer van hem gehoord. Ik raad iedereen aan om echt aangifte te doen, deze smeerlap moet gewoon ingerekend worden! Bente
Reageer op de comment van Bente
Sil
Ik ben onlangs ook gebeld door dezelfde man, naar aanleiding van een advertentie die ik op marktplaats heb staan. Na zijn schunnige opmerkingen heb ik meteen opgehangen en de politie gebeld. De politie heeft er een melding van gemaakt en adviseert iedereen om soortgelijke telefoontjes aan de politie kenbaar te maken.
Reageer op de comment van Sil
marisca
Hoi, ik ben ook gebeld. Omdat ik het tijdstip raar vond en het nummer niet herken, heb ik niet opgenomen. Wel heb ik gevraagd om een naam, maar die kreeg ik niet. Hij belde wel direct weer op. Helemaal gek, dus na Google kwam ik er achter dat er iemand die niet helemaal fris is, actief bezig is met zijn rara hobby. Heb hem een berichtje gestuurd, dat hij niet meer hoeft te bellen, omdat ik weet dat hij actief met zijn hobby bezig is. Hier niets meer van gehoord. Maar ja, hij is nog steeds actief. Heel vervelend! Bah
Reageer op de comment van marisca
jeanine
Het is vandaag 04-09. ik werd een aantal weken geleden voor het eerst gebeld als reactie op mijn advertentie met het verhaal dat er modellen werden gezocht voor een kledingblad ( 20.30 ). ik zou spullen toegezenden krijgen, hij vertelde dat hij mijn gegevens had, ik heb expres geen gegevens gegeven omdat ik het al een raar verhaal vond. om 23.00 s'avonds belde hij weer met de mededeling dat hij mijn gegevens toch niet had, gezien het tijdstip een beetje ongeloofwaardig dus ik heb de verbinding verbroken. Sinds een paar dagen word ik steeds gebeld met de vraag met wie spreek ik ? De eerste keer noemde ik mijn naam en hing hij daarna op. daarna heeft hij nog een aantal keer dezelfde vraag gesteld ; als ik dan vraag met wie ik spreek of vraag waarom hij mij belt hangt hij op. Mijn advertentie op marktplaats heb ik verwijderd !
Reageer op de comment van jeanine
Paul vanslooten
Hallo. mijn vrouw en zoon van 11 zijn vandaag ook lastig gevallen door dit persoon. toen ik vanavond 04-09-2013 om 22.30 thuis kwam heb ik hem meteen met 2 verschillende nummers 20 keer achter elkaar opgebeld. een paar keer nam hij op maar had niet eens het lef om iets te zeggen tegen mij die schijthond. ik blijf hem nu lastig vallen net zolang dat hij er strontziek van wordt. ik moedig daarom ook iedereen aan om hem minstens 2o keer op een dag te bellen zodat hij weet wat hij andere mensen aandoet. deze man is in en in triest. als de politie er niet s aan doet dan doen we het zelf toch. dus kom op bellen die slapjanus zodat hij dit nummer wel moet laten afsluiten.
Reageer op de comment van Paul vanslooten
goed bezig, ik doe mee!
Florcita
09 sep 2013 vandaag gebeld na marktplaatsadvertentie. Ook met de boodschap dat ik een ongelofelijk lekker ding ben. Misschien weet hij ook wel van deze site en kilt hij op de reacties... Ik maak denk ik wel een melding als het online kan.
Reageer op de comment van Florcita
Hannah
Ik ben net gebeld door dit nummer, ik denk dat hij dit nummer van Marktplaats af heeft gehaald. Ik heb direct mijn advertentie verwijderd. Deze man zei tegen mij dat ik 'zaadvragende ogen' had en 'erg mooie borsten'. Ik heb direct opgehangen. Ik hoop echt dat iemand iets doet aan deze viezerik.
Reageer op de comment van Hannah
Erik
Mijn moeder is net gebeld en heeft ook een advertentie staan op Marktplaats. Hij meldde dat mijn moeder een lekker ding was en belde daarna nog even terug en zei niks. We hebben hem direct geblokkeerd. Als je een smartphone hebt kan je vaak in je weigerlijst nummers toevoegen, mocht je dit nog niet gedaan hebben! Datum 12-09-2013
Reageer op de comment van Erik
Danielle
Ben ook net (17/9/13)om 22.55 uur gebeld Door dit nummer. Niet opgenomen omdat ik het een belachelijke tijd vindt om te bellen. Heb vanavond idd oppas advertentie op mp gezet
Reageer op de comment van Danielle
Lisanne S.
Ik werd net gebeld door dit nummer en diegene die ik aan de telefoon had, zei dat ik mooie blauwe ogen heb en zei 'ik hou van je'. Ook vroeg hij eerst mijn naam. Hij vroeg ook of ik wist wie hij was. Ik zei van niet. Vervolgens zei ik: "what the fuck, wie is dit?" en toen hing hij op. Ik ken deze man niet en als ik zo de reacties hierboven lees, heeft hij mij waarschijnlijk ook gebeld naar aanleiding van mijn advertentie op marktplaats over bijlesgeven. Hij heeft me nu 1 keer gebeld. Datum: 17-09-2013
Reageer op de comment van Lisanne S.
Masha
Het lijkt dat hij steeds meerdere mensen op een (vrije) avond belt. Want mij is dat gisteren (17-09-13 om 23.30) ook gebeurd. De tekst viel mee ("masha, wat heb jij mooie ogen"), zeker als ik de andere opmerkingen lees. Een vriendin van mij heeft hem op z'n nummer teruggebeld (wat een mongool, áls je al gaat stallen maak je je nummer toch onzichtbaar), toen nam hij op met "Mark". Vraag me af of aangifte doen zin heeft. Kan een prepaid nummer zijn, en als die geblokkeerd wordt haalt hij gewoon een nieuwe lijkt me... Zucht!
Reageer op de comment van Masha
Hilde
Ben ook gebeld door dit nummer gisteravond (18 september) laat, tegen 23.00 uur, zag later dat hij 's nachts ook heeft gebeld maar had mijn telefoon uitgezet. Heel vervelend, intieme dingen zeggen. Hij noemde zichzelf inderdaad Mark. De enige Mark die ik kende heb ik de huid vol gescholden, onterecht dus. Het ging bij mij veel verder dan "mooie ogen", heel naar, amper geslapen door deze idioot. Hij zei dat hij me kon zien, brrrrrr Ongelooflijk dat de politie niets kan doen, of KPN, men zou toch op z'n minst dit nummer moeten blokkeren!
Reageer op de comment van Hilde
Ivory
Wauw. Ik ben net gebeld door dit nummer. Ook nav een oppasadvertentie op marktplaats. Wat een rare vieze vent. Hij zei idd ook dat ik 'zaadvragende' ogen heb. Is er dan niks wat we kunnen doen? Politie doet dus ook geen kloot.. 23-9-2013
Reageer op de comment van Ivory
Anoniem
Joyce Ik ben 1 okt gebeld door dit nummer. Ik had een gemiste oproep dus belde hem terug.. er werd niet opgenomen. Paar minuten later werd ik teruggebeld. Nadat ik mijn naam had gezegd viel het stil.. dus ik hing op. Om 23.45 die dag had ik weer een gemiste oproep van dit nummer. Toen meteen geblokkeerd. Goede keuze als ik de berichten hierboven lees!! Hij is dus wel nog steeds actief en heeft mijn nummer waarschijnlijk van een advertentie van marktplaats.
Reageer op de comment van Anoniem
Rowan
Ook een oppas/gastouder advertentie geplaatst op marktplaats en op 2 oktober gebeld door deze viezerik, hij zei toen ik opgenomen had: Rowan hoor je mij, toen zei ik uuh ja toen zei hij dat ik zaadvragende ogen had. echt een zieke man, ik werd er ook een beetje bang van en heb meteen opgehangen. bah!
Reageer op de comment van Rowan
karina
Hi, the same happened to me. I am a girl from abroad and offer spanish classes via marktplaats. I do not speak a lot of Dutch. He says his name is Mark. He asks for a handjob and other sexual things. Very annoying.
Reageer op de comment van karina
Karin
Wat een bekend verhaal, hij belde mij ook net. Zeker teveel geld dat hij zo vaak belt. Misschien spaart hij berichtjes hier, sneu dat hij geen leven heeft.
Reageer op de comment van Karin
paula
Ik ben vandaag 23oktober gebeld, door deze Gek! Hij vroeg waar ik Was en zou na mij toe komen! Ik heb idd ook een advertentie op markplaats staan! Daarna mij vader gebeld en toen zei die niks die angsthaast! Wat een idioot! Aanpakken dat volk!!!
Reageer op de comment van paula
webcat
ik ben vandaag 1x gebeld door dit nummer. de persoon zei , mijn naam en met Mark, daarna wat heb jij zaad vragende ogen? ik heb ook een advertentie op marktplaats staan.
Reageer op de comment van webcat
wendy van der zalm
Hallo ik ben vandaag 28-10-2013 ook gebeld door dit nummer, ook zaadvragende ogen en ook ik heb een advertentie op marktplaats, ik heb zijn nummer op facebook gezet en gevraagd aan mensen om hem lastig te vallen, misschien kunnen jullie dat ook doen? Als ik ergens mee kan helpen dan laat het me weten hij moet gewoon stoppen!
Reageer op de comment van wendy van der zalm
Annabelle
Deze man belde mij naar aanleiding van een advertentie op Marktplaats voor honden uitlaten. Echter vroeg hij naar mijn leeftijd, en daarna of ik hem af wilde trekken. Heel vervelend.
Reageer op de comment van Annabelle
Annabelle
Dit was overigens op 4 november 2013.
Eveline
Ja hoor, hier nog éen. Net gebeld (11 november om 11 uur) door deze grappige meneer. Hij heeft een Rotterdams accent viel me op, heb meteen opgehangen uiteraard. Wordt hier nog iets mee gedaan door éen van jullie (Marjolein?) Of is het zinloos..
Reageer op de comment van Eveline
Koen Boer
Jawel nog een melding. 12-11-2013 21:12 heeft een jongeman met dit nummer mijn vriendin gebeld en deelde haar mee dat ze 'zaadvragende' ogen heeft. Toen ik hem terug wilde bellen, nam de flinke man natuurlijk niet op. Kleine geruststelling dat ik zo op deze site terecht ben gekomen. Zo hoef ik niemand in de omgeving schuin aan te kijken ;-) Ik zie dat marktplaats waarschijnlijk de aanleiding is geweest in de reacties? Mijn vriendin had namelijk ook een oppas-advertentie staan.
Reageer op de comment van Koen Boer
Demi Hecker
Ook ik word de afgelopen weken gebeld door dit nummer. Niemand zegt iets aan de telefoon. Weet niet goed wat ik moet doen...
Reageer op de comment van Demi Hecker
Nvt
Jep, wij werden ook gebeld..Sommige mensen zijn wat eenzaam; hij krijgt vast te weinig aandacht vd meisjes, wat een sjappie.
Reageer op de comment van Nvt
loes Gussenhoven
Ik ben net ook door dit nummer gebeld.. heb ook oppas advertentie op marktplaats staan. Vind dit een beetje eng.
Reageer op de comment van loes Gussenhoven
Natasja
Vandaag gebeld door deze viezerik met de vraag of ik hem voor 500,- wilde aftrekken. Ook ik heb een Marktplaats advertentie en na googlen op dit nummer, kwam ik hier terecht. Ik geef niet door welke maatregelen ik heb genomen hierop, want voor hetzelfde geldt kickt deze idioot ook weer op deze site.
Reageer op de comment van Natasja
esmee
Ik ben nu 2x door deze man gebeld die zich voordoet als ene 'marc jansen'. Hij heeft mijn nummer waarschijnlijk via marktplaats gevonden en probeert me te bedreigen door heel intimiderend te praten. Is waarschijnlijk dezelfde gast die onder de naam 'olivier' steeds vraagt of ik een uitdagende poseersessie in de bieb van haarlem wil doen. Heeft hij in de afgelopen maanden/jaren ook bij mijn vriendinnen gedaan. Hij woont vermoedelijk in Haarlem en heeft mijn advertentie ook in de AH zien hangen naast een oppasberichtje waar hij ookspronkelijk op reageerde met de poseervraag!
Reageer op de comment van esmee
esmee
Dit is trouwens op woensdag 13 november rond 21.30. Vorige week rond dezelfde tijd! Hij zegt niks seksueels maar vraagt steeds welke ik ben op de foto (bedrijfje met een collega van me) oh en het blijft een tijdje stil voordat ie tegen je praat. Komen jullie toevallig uit de omgeving van Haarlem?
Reageer op de comment van esmee
Leonie
Hallo, om 19:40 uur werd ik ook gebeld. Hij noemde zichzelf Mark en vroeg of ik hem wou aftrekken voor €500,-. Ik heb gelijk opgehangen en 'm geblokkeerd.
Reageer op de comment van Leonie
Julia
Ik ben vandaag 18-11 ook gebeld door deze maan, wat een trieste vent. Vroeg mij ook of ik hem wilde aftrekken voor 500 euro. Snel blokken.
Reageer op de comment van Julia
Annabelle
Ik word nog steeds lastig gevallen door deze man (18-11), ik heb nu intussen vaak genoeg opgenomen (3x) om aangifte te kunnen doen. Dit ga morgen dan ook doen, het moet afgelopen zijn.
Reageer op de comment van Annabelle
kylie
Ook ik word vanaf maandag lastig gevallen ! Dit nr belde me met de vraag wie ik was en waar ik was , vervolgens een raar geluid en de sman hing op. Ook 2 vriendinnen zijn lastig gevallen. Toenstraks weer gebeld door hem en hij zei niks. Smsen doet hij terug , wanneer ik bel neemt er niemand op.
Reageer op de comment van kylie
kylie
Noemde zichzelf inderdaad ook mark bij mij
Reageer op de comment van kylie
Nadine
Jeetje ik ben net ook gebeld en bedenk me nu net dat mijn advertentie sinds gister een foto heeft gatver!! Moet ik aangifte doen? Mailen kan naar nadinenederstigt@hotmail.com
Reageer op de comment van Nadine
Nadine
Esmee ik woon in de buurt van Haarlem
Reageer op de comment van Nadine
esmee
Ik wordt niet meer gebeld sinds ik heb gezegd dat ik niet gediend van hem was maar krijg ineens wel een whatsapp van een onbekende, wederom op woensdagavond, blijf op m'n hoede..
Reageer op de comment van esmee
Larissa
Ik ben net ook gebeld door dit nummer, hij vroeg of ik hem voor 500 euro een keer wilde aftrekken, gadver. Ik heb meteen verteldt dat die maar wat kon krijgen en daarna hing hij meteen op. Meteen het nummer opgezocht en toen kwam ik hier terecht. ik had ook een oppas advertentie staan op marktplaats. wat een zielig mannetje. 11-12-13
Reageer op de comment van Larissa
Claudia
Ik ben net (11-12-13) gebeld door dit nummer. Hij vroeg of ik hem af wilde trekken voor 500 euro. En dat ie van iemand heeft gehoord dat ik erg goed was daarin. Toen ik nee zei, zei hij: ook niet voor 750 euro? Hij noemde zichzelf Mark en zei dat hij mij kende.. Maar nu ik dit allemaal lees. Weet ik dat hij mijn nummer ook via mijn marktplaats advertentie heeft. Opzich wel een opluchting dat hij me niet persoonlijk kent. Maar deze onzin moet stoppen!
Reageer op de comment van Claudia
Anoniem
Ook ik ben nu 3x door deze gek gebeld, het begon op de dag van mijn advertentie op marktplaats. Ik heb die dag ook een mail gekregen via Marktplaats met een sexueel verzoek. Zijn mailadres is: henrivanaken25@gmail.com het kan bijna niet anders dan dat dit dezelfde man is. Dus misschien kan iemand hier iets mee! Raar dat zo'n engerd hier zo lang mee door kan gaan! Hier moet KPN toch iets aan kunnen doen?
Reageer op de comment van Anoniem
Anoniem
Laatste keer dat hij belde was 14-01-2014 hij is dus nog steeds actief
Reageer op de comment van Anoniem
L.D.
Hello! I live in Germany and my son lives in Groningen. I received a call from this telephone number today and did not answer it.
Reageer op de comment van L.D.
Linda
ik werd net gebeld door dit nummer en het stelde me de vraag of ik hem wou aftrekken voor 500 euro... BI-ZAR! nu ik lees dat hij via marktplaats mensen zoekt om te bellen en ik er net een paar advertenties op heb staan.. zieke gast
Reageer op de comment van Linda
ruud
Mijn vriendin wordt nu ook elke keer in de avond gebeld naar aannleid van een oppas advertentie. Heel irritant en ziek. Datum 25 feb 2014
Reageer op de comment van ruud
Alyssa
Hij zei tegen mij dat hij heel erg geil was en dat hij zich op mij aan het aftrekken was.... weirdo. En ook ik had net een advertentie op marktplaats gezet voor hulp in t huishouden. Hij belde me met dit nmr.+31 6 16421079
Reageer op de comment van Alyssa
Saskia
(12/3/14) ik ben vannacht om half 1 door deze idioot gebeld, maar heb niet opgenomen omdat ik 3 kwartier daarvoor al werd lastiggevallen door een ander nummer (06-11112590) die naar aanleiding van mijn marktplaats advertentie of folder van mijn knaagdierenopvang vroeg of ik op het dier van haar vrouw wilde passen. Ik denk dat iedereen hier volwassen genoeg is om te weten wat daarmee werd bedoelt. Daar was ik zodanig van onder de indruk en ziek dat ik dit nummer nieteens opgenomen heb, wat nu dus de juiste keuze bleek te zijn. Vreselijk dit soort mensen, hij zorgt ervoor dat ik maar ook anderen bang worden om onbekende nummers op te nemen!
Reageer op de comment van Saskia
Saskia
Dier van haar man moet dat zijn, sorry! Ben er nog steeds een beetje ondersteboven van!
Eline
Hallo, ik wordt ook al een paar weken lastig gevallen door dit nummer. Ik had schoenen op marktplaats staan en hij was geïnteresseerd in 4 paar (pumps) Eerst begon het met een mail dat ie de schoenen wilde hebben. Kwartier later werd ik gebeld door anoniem. Hij zei vieze dingen. 2 dagen daarna gebeld door dit nummer met weer vieze praat. Nu heb ik met hem afgesproken op een neutrale plek samen met mijn vader en kwam hij dus de schoenen ophalen. Ik mailde hem dat hij moest bellen als ie er was. (Nummer van mijn vader gegeven) echter belde hij toen met weer een ander nummer. Mijn vader hem een beetje bang gemaakt door te zeggen dat ik gestalkt wordt en dat de politie er al bij betrokken was. Echter had ik de volgende morgen weer 5 gemiste oproepen. Daarna bij de politie geweest en dat andere nummer waarmee hij mijn vader belde heb ik toen ook aan de politie gegeven. De politie ging hem bellen met een smoes, telefoon op luidspreker en ik moest kijken of ik zijn stem herkende. Ik herkende zijn stem en toen heeft de politie daarna hem weer gebeld met de mededeling dat wanneer hij mij nog 1 keer lastig valt dat dan zijn gegevens achterhaald worden bij de provider en dat ie dan in de problemen zit. Daarna niks meer gehoord (2weken) tot vandaag. Toen had ik weer een gemiste oproep van dit nummer. Politie zei wanneer hij mij nog 1 keer belt dat ik dan aangifte moet komen doen. Die man is dus hartstikke dom geweest!! Hopelijk wordt ie nu dus opgepakt. Dit speelde zich af in regio Utrecht
Reageer op de comment van Eline
ruud
Hij heeft 06 11112590 , 06 27393047 en 06 16421079 Daar belt hij afwisselend mee. Vaak zegt ie niks. Maar als je provoceerd, begint hij te praten. Neem het op! Na 3x bellen kan je aangifte doen. Na een bepaalt aantal keer geven ze gegevens vrij. Vraag hierover bij je provider. 31maart2014
Reageer op de comment van ruud
Dennis
Mijn vriendin wordt nu ook constant door deze nummers gebeld of via whatsapp benaderd (0616421079 en 0627393047) naar aanleiding van een advertentie op marktplaats. Deze man heeft volgens mij dringend professionele hulp nodig om van zijn perverse hobby af te komen. 01april2014
Reageer op de comment van Dennis